Právě vysíláme

Muž nechal svou fenku opuštěnou na ulici. Až zjistíš, proč to udělal, budeš ho nesnášet!

21. ledna 2018 16:10
Muž nechal svou fenku opuštěnou na ulici. Až zjistíš, proč to udělal, budeš ho nesnášet!

Jsou lidé, kteří na svého psího mazlíčka nedají dopustit a udělali by pro něj všechno na světě. Pak jsou ale i ti, jenž si možná psa pořídí, ale nevytvoří si k němu žádný vztah, a proto jim nedělá žádný problém se ho později zbavit. A přesně to je bohužel případ malé fenky, kterou její páníček nechal opuštěnou na ulici.

Když si neznámý muž zašel do obchodu, svou fenku nechal jako vždy čekat venku. Když však nakoupil a vyšel ze vstupních dveří, svého pejska si ani nevšiml a odjel autem pryč. Vyděšená fenka nechápala, co se děje a smutně pobíhala před obchodem.  Za malou chvíli si jí všimli kolemjdoucí, kteří na jejím obojku našli šokující vzkaz. „Jsem volná, čekám štěňata,“ stálo na kusu papírku. Najednou bylo všechno jasné. Páníček se nechtěl zatěžovat s březí fenou, a proto jí jen tak nechal na ulici.  Zřejmě si tak ani neuvědomil, jak moc nebezpečné to pro ni může být.

Opuštěná fenka putovala na chovnou stanici, kde nyní čeká na nového majitele. Police po jejím bývalém páníčkovi pátrá a doufá, že díky kamerovým záznamům se ho podaří najít.

 

Zdroj: BoredPanda

5 znamení, podle kterých poznáte, že máte doma geniálního psa

Články, které by tě mohly zajímat