Právě vysíláme

Muž přišel kvůli infekci o penis. Lékaři mu vyrobili nový na paži!

3. srpna 2020 12:10
Muž přišel kvůli infekci o penis. Lékaři mu vyrobili nový na paži!

Otec dvou dětí Malcolm MacDonald přišel kvůli krevní infekci o penis a domníval se, že má už navždy zničený život. Lékaři mu však vytvořili nový a umístili ho na zcela nečekané místo.

Tento příběh je tak trochu bizár, ovšem pro Malcolma je to vlastně zázrak. Když táta dvou dětí přišel o pohlavní orgán, bylo to pro něj dost traumatizující. Díky neuvěřitelné práci chirurgů se ovšem dočkal nového penisu, který mu byl ale umístěn na paži!

Pokud jste si mysleli, že něco takového přece není možné, vyvedeme vás z omylu. Malcolmovi se totiž podařilo dostat se ke špičkovému profesorovi v oboru Davidu Ralphovi, který mu vytvořil nový penis. Vyrůst mu ho nechal na paži.

Podle serveru The Sun lékaři z Malcolmovy ruky odebrali kožní chlopeň a stočili ji do podoby „penisu“ s vlastními krevními cévami a nervy. Chirurgové poté uvnitř orgánu vytvořili močovou trubici a nainstalovali do něj i dvě trubice, které se dají nafouknout ruční pumpou, což muži umožní „mechanickou“ erekci.

Malcolm přiznává, že život s penisem na paži je vážně bizarní, ale lékařům děkuje za jejich práci a tvrdí, že je na svůj úd, kterému přezdívá Jimmy, pyšný.

Před sebou má operace, při kterých mu orgán bude umístěn na místo, kde má správně být a on bude konečně žít normální život. Kvůli epidemie koronaviru se však zákroky stále odkládají, a tak si musí ještě chvíli počkat. Plán je do konce roku.

 

 

Zdroj: The Sun, Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat