Právě vysíláme

Ztracená kočka živořící na ulici poznala svého páníčka po 6 letech!

29. října 2018 15:41
Ztracená kočka živořící na ulici poznala svého páníčka po 6 letech!

Možná zapomněla cestu domů, ale hlas a tvář svého páníčka kočka Julie nikdy nezapomněla.

V roce 2012 se rodině Robertsových žijících v malém městečku ve státě Indiana ztratila jejich kočička Julie. Rodina se kočku pokoušela najít, vyvěsila po okolí spoustu letáčků, ale vše marně. Krátce po zmizení zvířete byl navíc jejich syn, kterému Julie původně patřila, diagnostikován s rakovinou lymfomu a rodina tedy musela svou pozornost upnout jiným směrem.

Věděla jsem, že šance, že bychom se s Julií opět setkali, jsou mizivé. Dávala jsem tomu tak jedno procento,“ svěřila se Lorinda Roberts, „ale nikdy jsem se nevzdala.“ 

A pak, po šesti letech se to stalo. Rodina Robertsových si všimla online inzerátu, který popisoval kočku nápadně připomínající Julii. Malá, černá kočka bez drápků se podle inzerátu schovávala pod jedním z místních domů. Byla velmi ustrašená a ven vycházela jen kvůli jídlu. Rodina, která v domě žila, pojala podezření, že se jedná o kočičku, která se někomu ztratila.

Když syn Roberstových, který se mezitím z nemoci úspěšně vyléčil, přijel na místo a zavolal na číču jménem, do té doby plachá Julie vykoukla ze svého úkrytu a ihned se k páníčkovi rozběhla.

„K nám se za celou tu dobu vůbec nepříbližila,“ sdělila majitelka domu. „A on ji jednou zavolal a hned přiběhla.“

Radostné vrnění, které provázelo šťastné shledání, nenechalo nikoho na pochybách, že se skutečně jedná o Julii. Rodina Robertsových se tak dočkala svého zázraku: mizivá šance, že by se jim ztracená kočička po tolika letech opět vrátila, se stala skutečností.

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat