Právě vysíláme

Muž vyhrál v loterii 192 milionů a veřejně vyhlásil casting na přítelkyni

11. listopadu 2022 8:10
Muž vyhrál v loterii 192 milionů a veřejně vyhlásil casting na přítelkyni

Někdo se výhru v loterii snaží před světem co nejdéle skrývat, někdo to chce zase naopak vytroubit to světa. Do druhé skupiny se řadí Němec Kursat Yildimir.

I na Kursata se obrátilo štěstí a muž v loterii vyhrál 192 milionů korun. S utrácením této pohádkové částky si pak rozhodně nedával na čas. Ještě nedávno zaměstnaný ocelář dal výpověď, koupil si Ferrari a hned na to i Porsche. Peníze utratil i za luxusní hodiny a drahý alkohol.

Jednačtyřicetiletý milionář se rovněž nechce skrývat před světem a své bohatství rád dává na obdiv. Hojně plní titulky německého bulváru a rozhlašuje, že by si rád našel ženou, se kterou by mohl peníze z loterie utratit. „Prosím napište, že jsem stále svobodný,“ řekl bulvárnímu deníku Bild. „Chci se zamilovat. Hledám ženu, která ráda cestuje a je připravena se mnou založit rodinu. Je mi jedno, zda to bude blondýna nebo bruneta. Hlavně potřebuji někoho, komu můžu věřit,“ prohlásil. Deník Bild mu proto vyšel vstříc a zveřejnil emailovou adresu, na které mohou ženy boháče kontaktovat.

Není pochyb, že zájemkyň bude mnoho. Kursat však bude mít hodně těžké rozlišit, zda ho dotyčná chce pro peníze nebo pro něj samotného. Muž ovšem tvrdí, že na potencionální zlatokopky si umí dát pozor. „Dokážu se o to velmi dobře postarat. Udělal jsem jistá opatření a peníze jsou v bezpečných rukou. Je mi jasné, že nyní mě budou všichni otravovat a chtít půjčku,“ tvrdí.

Zdroj: Bild

Články, které by tě mohly zajímat