Právě vysíláme

Muž zhotovil novou aplikaci, kde se se ženami může seznámit pouze on sám!

27. listopadu 2019 9:10
Muž zhotovil novou aplikaci, kde se se ženami může seznámit pouze on sám!

Seznamovací aplikace mohou být občas velmi depresivním a nudným místem. Můžeme totiž protějšky lajkovat donekonečna, ale stále možná v obrovské záplavě profilů nenajdeme onu osobu, se kterou strávíme zbytek života.

I softwarový inženýr Aaron strávil na populárních seznamovacích aplikací dost dlouhou dobu. Později mu už ovšem začaly lézt na nervy, a tak se rozhodl, že si založí vlastní aplikaci. Ta bude ovšem sloužit pouze jemu!

Aplikace s názvem Singularity je volně ke stažení a v telefonu jí může mít úplně každý. Jediným mužem, který se v ní nachází, je však pouze Aaron. Své profily pak na tuto ojedinělou mohou vytvářet pouze ženy, které budou bojovat o Aaronovu přízeň.

31letý podnikatel je se svým nápadem velice spokojený. Podle svých slov totiž nyní konečně nemusí řešit ostatní muže, jenž pro něj mohou být při seznamování dost silnou konkurencí. „Pokud vám život dává citrony, měli byste z nich nejprve vyrobit limonádu. Pak se ujistěte, že žádné jiné společnosti nemohou vyrábět nebo distribuovat své vlastní nealkoholické nápoje. Takže jedinou hrou ve městě je pak limonád,“ říká Aaron, jenž doufá, že se jeho aplikace brzo dostane do povědomí co nejvíce lidí, především slečen.

 

Zdroj: Ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat