Právě vysíláme

Na Amber se ani nepodíval, její sestru ovšem probodával pohledem. Před soudem vypovídala Whitney Henriquez

19. května 2022 13:45
Na Amber se ani nepodíval, její sestru ovšem probodával pohledem. Před soudem vypovídala Whitney Henriquez

Před porotu v soudním sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard usedla Whitney Henriquez, sestra Amber. Jak Depp na její účast v soudní síni reagoval?

Johnny Depp svým chováním v soudní síni vyvolává sympatie. I přes dlouhotrvající spor se chová vlídně, usmívá se a díky svému charisma sbírá body u veřejnosti. Amber Heard je opakem slavného herce a její chování před porotou se především fanouškům nelíbí. Heard podle nich schválně přehrává a vypouští krokodýlí slzy.

Pokud soudní spor Amber a Johnnyho sledujete, jistě vám neuniklo, že Depp se při výpovědích Amber na svou bývalou ženu schválně nedívá. Během její řeči vždy hledí do stolu, nebo si něco zapisuje. Jak totiž bylo i před soudem zmíněno, Johnny v roce 2016 své bývalé ženě řekl, že „jeho tvář už nikdy neuvidí.“ V tom roce totiž Amber poprvé Deppa osočila z domácího násilí a dvojice se ve zlém rozešla. A ačkoliv se znovu sešla u soudu, Depp chce zřejmě své slovo dodržet a na Amber se během její výpovědi opravdu nevídá.

Když nyní před porotu usedla sestra Amber, Depp zvolil zcela jinou taktiku. Během výpovědi Whitney přímo probodával pohledem a upřeně na ženu hleděl. Whitney vypovídala ku prospěchu své sestry. Před soudem uvedla, že několikrát byla svědkem toho, kdy Depp Amber slovně napadal a pod vlivem drog a alkoholu byl agresivní. Dokonce prý byla přímo svědkem jejich fyzické potyčky a vypověděla, že Johnny během hádky chytil sestru za vlasy a začal do ní kopat. Během manželství pak údajně přebíral kontrolu na jejím životem a nařizoval Amber, aby nosila konzervativnější oblečení.

Více o celém soudní sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard najdete ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat