Právě vysíláme

Nádherné třínohé kotě si konečně adoptovala nová majitelka!

13. května 2020 18:00
Nádherné třínohé kotě si konečně adoptovala nová majitelka!

Malou Trinity si žádná rodina dlouho nechtěla adoptovat. Nádherné kotě v raném věku přišlo o nohu a bálo se lidí, což spoustu rodin příliš nepotěšilo. Naštěstí se ale našla jedna laskavá majitelka, která Trinity dala šanci. Od té doby tvoří neoddělitelnou dvojici!

Krásný příběh

Trinity v raném mládí utrpěla ošklivé zranění přední pravé končetiny. Veterináři příčinu zranění neodhalili, ale spekulovali, že malé kotě bylo týrané. Poté, co Trinity o zraněnou končetinu přišla úplně, se tato roztomilá hrdinka dostala do útulku a pečlivě čekala na chvíli, kdy si ji vybere nová rodina.

 

Jenže ani v útulku to neměla Trinity lehké. Žádná rodina si ji totiž vybrat nechtěla. Lidi odrazovalo její stydlivé a občas agresivní chování. Někteří měli i obavy z toho, že má pouze tři končetiny.

Nakonec se ale nová majitelka našla. Uživatelka sociální sítě Imgur, která vystupuje pod jménem Aoladari, se do malého koťátka ihned zamilovala a koupila si ho.

 

Od té doby se chování Trinity změnilo radikálně. Nyní je z ní veselá, odvážná princezna, která svou majitelku nikdy neopouští.

Moc jí to přejeme!

Zdroj: welovecatsandkittens, Imgur

Články, které by tě mohly zajímat