Právě vysíláme

Narodila se s velkým černým znaménkem přes obličej. Nyní je z ní světová modelka

10. srpna 2019 13:10
Narodila se s velkým černým znaménkem přes obličej. Nyní je z ní světová modelka

Mariana Mendes (24) se s velkým černým znaménkem na obličeji narodila. Z handicapu však dokázala udělat výhodu a stala se úspěšnou modelkou, která nemá potřebu něco na sobě měnit.

V pěti letech podstoupila Mariana Mendes tři náročné laserové zákroky, které ji měly pigmentové skvrny zbavit. Nesetkaly se ale s kýženým výsledkem. Rodiče dívky se bály, aby se jejich dcera nestala terčem šikany, ale ta se ke svému handicapu postavila zcela po svém.

I když v mládí si musela vyslechnout narážky na svůj vzhled a našly se děti, které na ni volaly, že je „ohavná“ a „divná“, naučila se Mariana mít svoje znaménko ráda.

Časem z ní vyrostla krásná mladá žena, která dokázala svůj jedinečný zevnějšek prodat jako něco, co ji odlišuje od ostatních a dělá ji takovou, jaká je. A jak známo, modelingový průmysl má krásky, které jsou něčím zajímavé a ojedinělé, ve velké oblibě.

Nyní je Mariana Mendes úspěšnou brazilskou modelkou, která svoji tvář propůjčila již mnoha značkám, cestuje po celém světě a hlavně má se ráda taková, jaká je.

Galerie jejích krásných, nevšedních fotografií to jedině dokazuje.

Zdroj: metro.co.uk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat