Právě vysíláme

Natálie Kočendová terčem tvrdí kritiky. Vypadá o 10 let starší, píší fanoušci

13. října 2023 13:33
Natálie Kočendová terčem tvrdí kritiky. Vypadá o 10 let starší, píší fanoušci

Miss Natálie Kočendová zamířila do Love Islandu, aby se stala pokušením pro soutěžící. Fanoušci mají k jejímu návratu rozporuplné reakce a Natálii kritizují na sociálních sítích. Někteří se podivují nad tím, jak moc se během roku kráska změnila.

Natálie byla soutěžící druhé řady reality show, kde si za partnera vybrala Davida Vitáska. S ním žila ještě nějakou dobu po soutěži, ovšem dvojice se poté rozešla. Nyní byla Kočendová povolána zpět do vily, aby pořádně zamíchala kartami. Její příchod do vily zaskočil nejen soutěžící, ale i diváky. Na oficiálním profilu Love Island se pak Natálie stala terčem kritiky především kvůli svému vzhledu.

Kočendová je bezpochyby krásná žena, ovšem i při prvního pohledu na její vzhled je jasné, že i ona si dopomáhá kosmetickými úpravami. Oproti loňskému roku působí blondýnka starším dojmem, čehož si všimli i diváci. „Přijde mi, že zestárla o deset let,“ stojí v komentářích. „Vypadá jako čtyřicítka po výplních,“ píše další uživatel.

Natálie si z kritiky jistě nemusí lámat hlavu, a i na nenávistné komentáře je jistě bohužel zvyklá. Nutno dodat, že kritické poznámky se objevují snad u každého nového soutěžícího, co se v reality show objeví. Instagram zkrátka umí být i dosti kruté místo.

Články, které by tě mohly zajímat