Právě vysíláme

Nebyla jsem šťastná, přiznala Emma Watson o dlouhé pauze. Vrátí se ještě k herectví?

9. května 2023 11:18
Nebyla jsem šťastná, přiznala Emma Watson o dlouhé pauze. Vrátí se ještě k herectví?

Možná to nevíte, ale Emma Watson se už čtyři roky neobjevila v žádném filmu. Proč se britská herečka rozhodla pro delší pauzu. 

Emma se proslavila po celém světě rolí Hermiony a mezi fanoušky je velmi oblíbená. Je to i výborná herečka, co po Potterovi rozhodně neupadla v zapomění. Watson má na kontě řadu rolí, avšak překvapením je, že doposud poslední filmovou roli ztvárnila ve snímku Malé ženy v roce 2019. 

Delší pauza rozhodně nevznikla kvůli nedostatku pracovních nabídek, ale sama Emma se rozhodla pro dovolenou. Jak totiž nyní uvedla v jednom ze svých rozhovorů, už delší dobu se necítila šťastná a chtěla oddych. 

Watson přiznala, že je pro ní čím dál těžší hrát ve filmech a následně poskytovat rozhovory. Novináři totiž po ní často chtěli názor na věci, nad kterými neměla kontrolu a nemohla je ovlivnit. Herečka se prý proto cítila pod velkým tlakem a práce pro ní byla frustrující. 

S herectvím se ovšem Emma zcela neloučí. Ačkoliv zatím nemá v plánu žádný větší projekt, rozhodně chce pracovat dál. Při výběru rolí chce být ovšem daleko více pečlivější.

Články, které by tě mohly zajímat