Právě vysíláme

Nečekané přiznání Jady Smith: S Willem žijeme odděleně už 7 let

12. října 2023 10:37
Nečekané přiznání Jady Smith: S Willem žijeme odděleně už 7 let

Manželka Willa Smitha prozradila v rozhovoru velké překvapení z jejího soukromého života. Jada Pinkett Smith uvedla, že s manžele žijí odděleně už od roku 2016.

Jada v rozhovoru pro NBC News uvedla, že dvojice svůj rozchod nikdy nesdělila veřejnosti, protože se necítila připravena. „Jak to lidem říct? Nepřišli jsme na to,“ řekla Jada. Ona ani Will však prý v manželství nenašli způsob, jak společně žít. Oficiálně dvojice rozvedená není. „Myslím, že v roce 2016 jsme byli oba vyčerpaní snahou o to, zachránit náš vztah,“ řekla Jada. „Oba jsme byli stále uvízli ve fantazii o tom, jaký by měl být ten druhý,“ dodala s tím, že stále nenašla pořádný důvod k tomu, aby se s Willem rozvedla.

Jada a Will jsou manželé od roku 1997. Společně vychovali tři již dnes dospělé děti. V červenci roku 2020 Jada ve svém vlastním pořadu přiznala Red Table Talk přiznala milostný románek. Zapletla se s o dost mladším mužem, který byl navíc kamarádem jejího nejstaršího syna.

Manželé mají za sebou i velkou kauzu, která se odehrála na Oscarech v roce 2022. Smith tehdy vtrhnul na pódium a zfackoval moderátora Chrise Rocka poté, co si udělal legraci, že Jada Smith je holohlavá. Ta přitom trpí alopecií, která jí způsobila vypadávání vlasů. Will se za své chování omluvil.

Články, které by tě mohly zajímat