Právě vysíláme

Nejslavnější český youtuber JIŘÍ KRÁL se oženil dva měsíce po zásnubách!

27. srpna 2020 15:10
Nejslavnější český youtuber JIŘÍ KRÁL se oženil dva měsíce po zásnubách!

Nejsledovanější český youtuber Jirka Král se oženil se svou partnerkou Karolínou Benešovou. Po zásnubách, které se odehrály teprve před dvěma měsíci, se konala veselka. Pár se v průběhu velkého dne pochlubil několika fotkami na sociálních sítích!

Jirka Král si společně se svou snoubenkou řekli své „ano“ ve čtvrtek 27. srpna. Pár týdnů po rozlučce se svobodou, kterou si nastávající manželé dopřáli s přáteli ve wellness na Slovensku.

Nebyl by to správný influencer, kdyby svůj velký den nesdílel na sociálních sítích, a tak plnil Instagram již od časného rána. „Nic nemůžeme chystat, což nás docela hodně brzdí. Kytky nedrží, protože pořád padají,“ postěžovala si Karolína v instastories, že jim svatební přípravy den předem zkomplikoval silný vítr.

Veselá svatba

Počasí se naštěstí umoudřilo, a tak se od brzkého rána začaly na jejich sociálních sítích objevovat v hojném počtu příspěvky, jako například slavnostní přípitek ženicha, nevěsta narychlo žehlící svatební košili nebo líčení před obřadem.

 

Odpoledne se již manželé pochlubili první společnou svatební fotografií. Celá veselka byla laděná do něžných pastelových barev.  Jak bude svatba dál probíhat, to jistě na Instagramu uvidíme, zatím to vypadá na skvělou veselku. My přejeme novomanželům hodně štěstí!

Zdroj: Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat