Právě vysíláme

Neskutečné drama! Zraněná žena přežila nehybná v autě šest dní úmorných veder

2. srpna 2019 16:10
Neskutečné drama! Zraněná žena přežila nehybná v autě šest dní úmorných veder

Bylo to šest dní. Šest dní úmorných veder. Bez jídla a pití. Jediným zdrojem vody pro ni byl déšť. I tak pětačtyřicetiletá Corine Bastide přežila. Po šesti dnech ji naštěstí objevili přátelé, kteří po ní pátrali.

Belgičanka havarovala poblíž Lutychu, když s vozem sjela ze silnice a při nehodě si poranila páteř. Havarovala na málo frekventované cestě, navíc její vůz nebyl ze silnice vidět. Ona sama kvůli zranění páteře nemohla zvednout telefon a zavolat si pomoc.

Neuvěřitelné drama

První den jí prý mobil neustále vyzváněl, ale ona ho pro bolest ruky nemohla zvednout. Následující den zvonit přestal. Corine Bastide ležela na rozbitém skle a při každém pokusu nadzvednout se omdlévala bolestí. Během dne navíc trpěla tropickými vedry.  Teploty sahaly až ke 41 stupňům!

Jediný zdroj vody, který Belgičanka měla, byla dešťová voda, která napadala do jejího auta. Tu a tam se jí povedlo nachytat si pár kapek deště do krabičky a svlažit se. Při životě ji prý držela především myšlenka na děti.

Ženu nakonec našla matka kamaráda jejího syna, když Corine slyšela, že poblíž ní někdo zastavil, tak z posledních sil zavolala o pomoc. V nemocnici stráví několik týdnů, ale má šanci se uzdravit.

 

Zdroj: ČTK

 

 

Články, které by tě mohly zajímat