Právě vysíláme

Nevěsta se na vlastní svatbě zamilovala do družičky! S manželem a přítelkyní nyní žije ve trojici

5. března 2019 15:10
Nevěsta se na vlastní svatbě zamilovala do družičky! S manželem a přítelkyní nyní žije ve trojici

Američanka Karalyn Henry čelila neobvyklému problému během vlastní svatby. Mladá rodačka z Ohia se zamilovala do jedné ze družiček, ale zároveň nechtěla opustit svého manžela, Justina. Jak vyřešila tuto potenciálně nepříjemnou situaci? Měla vztah s oběma!

Tři v jednom?

Vztah s klukem i s holkou najednou není pro Karalyn Henry nic neobvyklého. Američanka je totiž polyamorik – to znamená, že nevěří na monogamii, tedy na věrnost pouze k jednomu partnerovi.

Karalyn v rozhovoru pro britský deník Daily Star uvedla, že si své polyamorie všimla už když byla v pubertě. Ačkoliv se s manželem Justinem zasnoubila v mladém věku, Američanka měla stále pocit, že jí něco chybí. Svěřila se tak snoubenci Justinovi a doufala, že ji kvůli tomu neopustí.

Lana, Karalyn a Justin

Zleva: Lana, Karalyn a Justin

Justin s tím byl naštěstí v pohodě – dokonce Karalyn doporučil, že si může najít přítelkyni! Mladá Američanka si poté začala psát s Lanou ze Severního Irska a dvě ženy si brzy padly do oka. Lana dostala pozvánku na svatbu a zalíbila se nejen Katharyn, ale i Justinovi!

Katharyn, Justin a Lana tak spolu žijí jako trojice. Občas vyrazí Justin na rande s jednou ze slečen, občas zajdou slečny ven spolu! Jediný problém spočívá v tom, že Lana stále žije v Severním IrskuKatharyn s Justinem ale svoji „třetí polovičku“ navštěvují často a doufají, že se k nim může brzy nastěhovat.

Snad jim to vyjde!

Polyamorik

Zamilovaná trojice na společné akci

Zdroj: Instagram, LadBible, The Polyamory Society, Daily Star

Tajemství Meghan Markle o svatebních šatech vás dostane do kolen

Články, které by tě mohly zajímat