Právě vysíláme

Nevinná fotografie Davida Beckhama s dcerou opět pobouřila fanoušky. Co jim tolik vadí?

23. října 2020 9:10
Nevinná fotografie Davida Beckhama s dcerou opět pobouřila fanoušky. Co jim tolik vadí?

A je to tady zase! David Beckham si opět dovolil dát své malé dceři Harper pusu na ústa a sklidil za to spoustu negativních komentářů.

Dát svému dítěti pusu je naprosto normální, obzvlášť, když je ještě v nízkém věku. U Davida Beckhama je to však stále problém. Když totiž nyní jeho žena Victoria zveřejnila fotografii, kde dává pusu na pusu své nejmladší dceři Harper, objevilo se v komentářích hodně nenávistných vzkazů. „Prosím přestaňte už líbat své děti na rty,“ napsala jedna ze sledujících. „Zbožňuji vaši rodinu, ale nikdy nepochopím tyhle rodičovské líbání na rty,“ stálo pak v jiném komentář.

Ačkoliv bylo na fotografii hned několik negativních reakcí, naštěstí se mezi nimi objevily i ty normální, ve kterých se lidé Beckhamových zastávají. „Vždy jsem líbala své děti na rty a problém s tím neměly ani ony. Možná se ptejte sami sebe, proč s tím máte problém. Je to naprosto nevinné gesto,“ napsala například jedna z fanynek. Jaký na to máte názor vy? Je divné dát vlastnímu malému dítěti pusu na ústa, nebo je to naprosto normální? Hlasujte v naší anketě!

 

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat