Právě vysíláme

Nick Carter přišel o třetího sourozence, zemřela jeho sestra Bobbie Jean

24. prosince 2023 0:06
Nick Carter přišel o třetího sourozence, zemřela jeho sestra Bobbie Jean

Pouhý rok po smrti Aarona Cartera se jeho bratr Nick, zpěvák z Backstreet Boys, musí vyrovnat se ztrátou dalšího sourozence. V pouhých jednačtyřiceti letech zemřela jeho sestra Bobbie Jean. Médiím to potvrdila její matka. Před jedenácti lety přišel hudebník také o sestru Leslie, která po sobě zanechala desetiměsíční dceru.

Zdá se to jako rodinné prokletí. Nick Carter z kapely Backstreet Boys přišel o dalšího sourozence. V roce 2012 zemřela jeho sestra Leslie a minulý listopad přišel o bratra Aarona, který se rovněž živil hudbou. Nyní se musí vyrovnat se ztrátou dalšího člena rodiny. Jak serveru TMZ potvrdila matka Cartera Jane, zemřela její dcera Bobbie Jean. Bylo jí 41 let.

„Jsem v šoku. Budu potřebovat čas, abych zpracovala tuto otřesnou realitu. Děje se mi to už potřetí. Až budu schopná uvažovat jasně, vydám prohlášení. Do té doby mě, prosím, nechte truchlit v soukromí,“ uvedla Jane Schneck.

„Jakkoliv obtížné je pro rodiče vyrovnat se se smrtí dítěte, pro malé dítě je mnohem obtížnější vyrovnat se se smrtí rodiče. Modlete se, prosím, za mou osmiletou vnučku Bellu, která předtím přišla o otce, a teď zůstala také bez matky,“ dodala.

Příčina úmrtí Bobbie Jean je neznámá, podle všeho měla zemřít v sobotu v ranních hodinách na Floridě. Spekuluje se o zástavě srdce. Je známé, že jako teenagerka bojovala Bobbie Jean se závislostí na drogách. V červnu ji měla zatknout policie poté, co údajně kradla samolepky a fixy v Hobby Lobby. S odkazem na policejní zprávu následně prodejna uvedla, že byla v kabelce ženy nalezena nádoba pozitivně testovaná na fentanyl.

Bobbie Jean kolem roku 2000 pracovala jako stylistka svého bratra Aarona. Diváci ji mohli vidět také v reality show House Of Carters, kde vystoupila v osmi epizodách. Od té doby si držela od médií odstup.

Posledním vlastním sourozencem Nicka Cartera zůstává sestra Angel. Dvojice po smrti bratra Aarona založila nadaci On Our Sleeves, která pomáhá mladým lidem s jejich psychickým zdravím. Ze strany otce mají sourozenci ještě bratra Kadena a sestru Taelyn.

 

Články, které by tě mohly zajímat