Právě vysíláme

Nicka Cartera z Backstreet Boys viní žena s autismem ze znásilnění

9. prosince 2022 14:53
Nicka Cartera z Backstreet Boys viní žena s autismem ze znásilnění

Další slavný zpěvák je obviněn ze znásilnění. Tentokrát je to Nick Carter, člen skupiny Backstreet Boys.

Shannon Ruth je 39 let a trpí autismem a mozkovou obrnou. Nyní přišla s tvrzením, že v jejích 17 letech ji surově znásilnil Nick Carter a podává na zpěváka žalobu. Ruth na tiskové konferenci, kterou uspořádala a byla velmi emotivní, tvrdí, že ji Carter pozval během turné Backstreet Boys do autobusu a tam se před ní začal obnažovat. Posléze ji znásilnil, a dokonce Shannon vyhrožoval, aby ji za každou cenu umlčel.

Ruth chce vést zpěváka k soudu a je rozhodnuta ho žalovat. Její právník uvedl, že Cartera viní ze sexuálního obtěžování ještě další tři ženy, které si zatím ale nepřejí být jmenovány. Shannon přitom tvrdí, že zpěvákův útok na ní byl opravdu brutální. Nick měl ženě sprostě nadávat, cloumat s ní a zanechat jí na těle modřiny. Prý Shannon naznačil i to, že má moc zničit její život.

Nick Carter se proti obvinění brání a tvrdí, že nic z toho, co Ruth tvrdí, není pravda. Jeho právní tým navíc upozorňuje, že žena se ho v minulosti snažila už několikrát obvinit a její výpovědi byly pokaždé jiné.

Rodinu Cartera zasáhla před nedávnem rodinná tragédie. Jeho mladší bratr Aaron byl nalezen mrtvý ve vaně svého domu.

Shannon Ruth (Zdroj: Profimedia)

 

Články, které by tě mohly zajímat