Právě vysíláme

Backstreet Boys vzpomínali na zesnulého Aarona Cartera. Nick Carter se rozplakal přímo na pódiu

7. listopadu 2022 14:09
Backstreet Boys vzpomínali na zesnulého Aarona Cartera. Nick Carter se rozplakal přímo na pódiu

Skupina Backstreet Boys zažívá během světového turné nepříjemné chvíle. Zpěvák Nick Carter totiž nečekaně přišel o svého mladšího bratra Aarona, který v sobotu zemřel ve svém domě.

Čtyřiatřicetiletý Aaron Carter byl v sobotu dopoledne nelezen mrtvý v koupelně svého domu v Kalifornii. Zpěvák a rapper po celý svůj dospělý život bojoval se závislostí na drogách a s psychickými problémy. Jeho závislost se projevila i na rodinných vztazích, které měly značné trhliny. Aaron se v minulosti několikrát pohádal i se svým starším bratrem Nickem, který ho poslal do léčebny pro závislé. Aaron prý ovšem vyhrožoval jeho ženě smrtí, a tak spolu bratři delší dobu nekomunikovali.

Nick Carter je člen slavné skupiny Backstreet Boys, která v posledních měsících obráží světová města se svým turné. V těchto dnech se kapela nachází v Londýně, kde odehrála svůj doposud poslední koncert. Při té příležitosti proběhla i vzpomínka na zesnulého Aarona. „Dnes večer je to moc těžké, protože včera jsem ztratili jednoho člena naší rodiny,“ řekl na pódiu zpěvák Kevin Richardson. Hned za ním stál Nick Carter, který neudržel emoce a rozplakal se. Jeho kolegové mu ihned přispěchali na pomoc a poskytli mu pevné objetí.

Nick o smrti bratra podal vyjádření na sociálních sítích. „Mé srdce je zlomené. Přestože jsme s bratrem měli komplikovaný vztah, má láska k němu nikdy nevyhasla. Vždy jsem doufal, že se jednou bude chtít vydat zdravou cestou, a nakonec najde pomoc, kterou tak zoufale potřeboval,“ napsal na instagram.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat