Právě vysíláme

Norská policie zatkla Nočního krále ze seriálu HRY O TRŮNY

19. dubna 2019 9:10
Norská policie zatkla Nočního krále ze seriálu HRY O TRŮNY

Hry o trůny patří k nejúspěšnějším seriálům současnosti a především v těchto dnech se o seriálu mluví víc než kdy jindy. Na světlo světa se totiž dostal první díl osmé série a celý svět je napjatý, jak příběh dopadne.

Jelikož se opravdu jedná o celosvětový hit, řada fanoušků vymýšlí v souvislosti se seriálem vtipné pranky. Jeden takový opravdu zábavný vymyslela i policie v Norsku!

Police na svou facebookovou zeď napsala, že se jí podařilo zadržet nebezpečné individuum ze severských regionů, které se podílelo na týrání zvířat a ničení majetku. K textu poté přiložila fotografii Nočního krále oblečeného do oranžového vězeňského oblečení.

Noční král patří mezi největší záporáky celého seriálu. Jeden ze strážníků norské policie si proto vypůjčil jeho masku a vymyslel opravdu povedený žert. „Někteří z nás jsou velkými fanoušky Hry o trůny. Chtěli jsme proto udělat něco zábavného při příležitosti poslední série,“ řekl policista a dodal, že fotografie ze skutečné věznice pořídili v pauze na oběd.

Když policie svůj vtípek zveřejnila, dostalo se jí několik negativních reakcí, ve kterých lidé strážníkům vzkazují, že by se raději měli zaměřit na svou práci než na žertování. Na to však policie odpověděla, že pomocí své facebookové stránky často obyvatele informuje o skutečných problémech a vtip s Nočním králem tak může zajistit větší pozornost danému profilu. Co si o tom myslíte vy?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat