Právě vysíláme

Nová hororová atrakce je tak strašidelná, že účastníci u vstupu musí předložit potvrzení od doktora!

26. října 2019 12:10
Nová hororová atrakce je tak strašidelná, že účastníci u vstupu musí předložit potvrzení od doktora!

Hororová atrakce McKamey Manor nabízí svým účastníkům výhru ve výši 20 000 amerických dolarů, pokud projdou až do konce. Zatím se to nikomu nepovedlo.

Hrůzostrašná atrakce

McKamey Manor, jež se nachází ve Spojených státech, nabízí zcela unikátní hororový zážitek. Atrakce se definuje slovy „survival horror“, nebo-li horor v rámci přežití. Jedná se o velmi nepříjemnou, děsivou atrakci, kterou zatím nikdo nevydržel až do konce.

Atrakce je dokonce tak strašidelná, že pořadatelé po účastnících vyžaduje potvrzení od doktora, že je účastník fyzicky i duševně zdravý. Odvážlivci musí rovněž splnit základní fyzický test předtím, než do atrakce nastoupí, a před vstupem si musí povinně pustit dvouhodinové video, při němž jim hlas neustále opakuje slova: „Tohle opravdu nechcete zažít.“

Majitel atrakce Russ McKamey na tomto neskutečném kousku utratil celkem přes milion dolarů. Navzdory děsivé povaze se atrakci daří a lidé po Spojených státech ji často chodí navštěvovat. Pusťte si krátkou upoutávku k atrakci níže. Troufli byste si na ni vy?

Varování: Obsah videa může být pro některé lidi nevhodné:

Zdroj: LadBible, McKamy Manor, YouTube, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat