Právě vysíláme

Očekávaná slova: Vévodkyně Meghan prozradila, co si myslí o Alžbětě II.

8. března 2021 15:10
Očekávaná slova: Vévodkyně Meghan prozradila, co si myslí o Alžbětě II.

V očekávaném rozhovoru s Oprah Winfrey Harry a Meghan prozradili mnoho perliček a zajímavostí ze svého soukromého života. Vévodkyně Meghan mimo jiné sdělila, co si myslí o britské královně Alžbětě II..

Vévodkyně Meghan v očekávaném rozhovoru s Oprah Winfrey prozradila mnoho věcí ze soukromého života. Například popsala svůj vztah s britskou královnou Alžbětou II..

„Královna byla vždycky báječná. Moje první cesta královským vlakem do Cheshiru proběhla s ní. Požádala mě, abych se k ní připojila,“ sdělila Meghan a pokračovala: „Posnídaly jsme spolu. Dala mi nádherný dárek. Vždycky jsem byla ráda v její společnosti. Pamatuji si, že jsme spolu jely autem mezi setkáními. Měla přes kolena přehozenou deku, aby jí nebyla zima. Přizvala mě, abych si přisedla a přehodila ji i přese mě. Připomnělo mi to moji babičku, která také byla vždy milá a cítili jste se s ní dobře.“

Nešetřila chválou

„Seděli jsme v autě a Harry se mě zeptal, jestli umím udělat pukrle. Ani mě to do té doby nenapadlo, říkala jsem si, že je to přeci jeho babička, ale odpověděl, že je to hlavně královna. Tehdy mi to došlo. Pukrle jsme trénovali, než mě k ní zavedl. Poseděli jsme s ní a povídali si. Bylo to milé a bezprostřední,“ uvedla například Meghan k jejich prvnímu setkání.

Mnoho lidí její vstřícná slova jistě překvapila, ne o všech se však Meghan vyjadřovala s takovou smířlivostí…

 

Zdroj: super.cz, YouTube

 

Články, které by tě mohly zajímat