Právě vysíláme

Ochrnutého otce opustila manželka přímo po autonehodě. O jeho zdraví nyní pečuje teprve šestiletá dceruška

8. února 2019 15:10
Ochrnutého otce opustila manželka přímo po autonehodě. O jeho zdraví nyní pečuje teprve šestiletá dceruška

Když se v rodině stane tragédíe, obvykle to všechny členy spojí dohromady. V některý případech je tomu však naopak.

Tian Haicheng z Číny zažil v roce 2016 autonehodu, která ho upoutala na invalidní vozík. Pouhé tři měsíce po nehodě však čekala otce dvou dětí další rána. Jeho manželka ho znenadání opustila a s sebou odvedla i staršího syna. Tian tak zůstal sám se svou malou dceruškou.

A byla to právě ona šestiletá holčička jménem Jia Jia, která se rozhodla, že když se o tatínka nechce postarat její máma, udělá to sama.

Celodenní starost

Každé ráno tak dívenka vstává v šest hodin, aby otci namasírovala svaly. Rovněž mu vyčistí zuby a předtím, než jde do školy, mu připraví i snídani. Během vyučování se o otce starají jeho vlastní rodiče, poté je však opět řada na dceři.

Večer Jia Jia nakrmí otce lžičkou, posléze mu pomáhá cvičit a pohybovat se po domě pomocí chodítka. Občas mu také oholí vousy, vždy si ale dává pozor, aby milovaného tatínka neřízla.

O šikovné holčičce byl v Číně natočen dokument, který dojal tisíce lidí. Podívejte se i vy na fotografie, které ukazují, co všechno dívenka každý den pro otce dělá. Je vážně báječná!

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat