Právě vysíláme

ONDRA URBAN se připravuje na velkou jarní výzvu, kterou jsme na Evropě 2 ještě neviděli! Jak se mu daří?

1. dubna 2019 15:10
ONDRA URBAN se připravuje na velkou jarní výzvu, kterou jsme na Evropě 2 ještě neviděli! Jak se mu daří?

Moderátor Ondra Urban se pustil do obrovské jarní výzvy: chce letos uběhnout půlmaraton a závod OCR, tedy obtížný překážkový běh. Náročná příprava je už v plném proudu – jak se Ondrovi nyní daří?

Velká motivace

Ondra Urban chce letos dokázat něco, co se dosud podařilo málokterým moderátorům v České republice: na přelomu jara a léta chce uběhnout půlmaraton a poté závod OCR. Proč se do toho pouští? Mrkněte na video níže.

Obtížná příprava

Ondra to nebude mít lehké. Aby zvládl půlmaraton i závod OCR, bude muset být v životní fyzické formě. Ondra je se svojí přípravou ale zatím spokojený a věří si.

„V přípravě jsem teprve na začátku a startuji téměř od nuly, protože přes podzim a zimu jsem bohužel vůbec nesportoval,“ říká.  „Dávkuji si kilometry a posilování postupně a opatrně. Naštěstí mi s přípravou pomáhá přítelkyně Petra Veselá (Mistryně Evropy Spartan Race) a trenér Honza „Chucki“ Petružela. Přesný tréninkový program nemám, protože někdy mám přes týden víc času a někdy zase méně – záleží jak moc se nahrne práce. Spíš se snažím využít každou volnou chvilku, která se naskytne.“

Skloubit tréninkovou přípravu s prací není jednoduché, ale Ondra tomu dává maximum. Místo diskoték teď chodí do fitka.

Jarní výzva tedy pro Ondru pokračuje dál na plné pecky. Držíme palce, ať mu to dobře dopadne!

Zdroj: Instagram, OCR.cz

Články, které by tě mohly zajímat