Právě vysíláme

Pamela Anderson bojuje za přirozenost. Herečka vyrazila na veřejnou akci zcela odlíčená

7. října 2023 9:10
Pamela Anderson bojuje za přirozenost. Herečka vyrazila na veřejnou akci zcela odlíčená

Pamela Anderson byla vždy vnímána za sexbombu, která musí splňovat dokonalý vzhled atraktivní ženy. Nyní v pokročilém věku ovšem herečka všechny překvapila, když na veřejnou akci vyrazila zcela bez make-upu.

Slavné ženy si potrpí na dokonalý make-up a jen málokdy se na společenské akci objeví nenalíčené. Slavná Pamela Anderson ovšem možná nyní udává nový trend, když na prestižní akci v Paříži vyrazila zcela bez make-upu a ukázala se tak v celé své přirozenosti.

„Dobrodružství v Paříži s čerstvýma očima. V sebepřijetí, nedokonalosti a lásce je krása,“ napsala Pamela a hrdě ukázala snímky od fotografů. Její volba pak nadchla spoustu lidí a Anderson nyní všichni tleskají za její odvahu. Ve světě sociálních sítí, kde panují všemožné filtry, je totiž Pamela opravdu světlou výjimkou.

Herečku veřejně podpořila i její kolegyně Jamie Lee Curtis, která sama i ve vyšším věku odmítá plastické úpravy. „Tento akt odvahy a vzpoury na mě udělal dojem a ohromil mě,“ vzdala Anderson poklonu. Sama Pamela ovšem před časem uvedla i jiný důvod k tomu, proč už odmítá nosit make-up. Její kosmetička a osobní vizážistka v roce 2019 podlehla rakovině prsu a od její smrti zkrátka Anderson nosit make-up nechce. „Alexis byla nejlepší. Od té doby, co je pryč, cítím, že je pro mě lepší make-up prostě nenosit,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat