Právě vysíláme

Pár z Love Islandu se rozešel. Fanoušci nejsou příliš překvapeni

26. ledna 2024 10:50
Pár z Love Islandu se rozešel. Fanoušci nejsou příliš překvapeni

Velké lásce srdíček z reality show je konec. Srdíčka z Love Islansu 2023 se rozešly. Venis Dao a Adam Sedro už netvoří pár. Dle ohlasů fanoušků se o tak velké překvapení nejedná.

VenisAdamem se v Love Islandu probojovali až do finále. Po skončení soutěže spolu začala dvojice žít v Praze ačkoliv Adam žil poslední léta v Austrálii. Páru to spolu vydrželo několik měsíců, ovšem nyní dvojice na instagramu oznámila rozchod. „S Adamem jsme společně ušli kus cesty, která byla plná zážitků, poznání a dobrodružství, ale už je to pár týdnů, co jsme se zase každý vydal svou vlastní cestou. Neznamená to, že se nemáme rádi nebo spolu už nebude dál trávit společný čas. Budeme,“ napsala infleuncerka Venis a dodala klasická porozchodová slova o přátelství. S Adamem prý budou nadále trávit čas, ovšem jen jako dobří kamarádi.

Pro televizi Nova pak nyní již bývalý pár přiznal, co za jejich rozchodem stojí. Ačkoliv se prý VenisAdamem mají opravdu rádi, rozdělil je pohled na budoucnost. Venis se chce věnovat svým projektům a snům a Adam by už do dvou let rád založil rodinu. „Když mám mít partnerku, s níž mám zůstat a která je ta pravá, tak bych do dvou let chtěl už rodinu se vším všudy, i co se týká malých dětí a společného bydlení. To je moje vize, Venis má trochu jinou vizi, což je v pořádku. Ale tohle je pro mě to nejdůležitější, v čem se neshodujeme,“ řekl Adam.

Reakce na sociálních sítích jsou rozporuplné. Zatímco jednu skupinu fanoušků rozchod mrzí, ta druhá není překvapená. V komentářích dokonce lidé spekulují i nad tím, zda náhodou účastníci Love Islandu nemají ve smlouvách nařízené, že spolu ještě musí pár měsíců po show vydržet. Sledovali jste Love Island? Patřila tento pár k vašim favoritům?

Články, které by tě mohly zajímat