Právě vysíláme

Paris Hilton přiznala hodně neobvyklý důvod k tomu, proč se rozhodla pro náhradní matku a odmítla těhotenství

8. prosince 2023 14:52
Paris Hilton přiznala hodně neobvyklý důvod k tomu, proč se rozhodla pro náhradní matku a odmítla těhotenství

Paris Hilton se rozhodla pro založení rodiny v pozdějším věku a využila možnosti náhradní matky. Nyní má doma malého chlapečka, kterému ale přibude sourozenec. Paris nyní oznámila důvod, proč se rozhodla nerodit přirozenou cestou a zvolila náhradní rodičovství.

Paris má se svým manželem syna Phoenixe a brzy do rodiny přivítá holčičku jménem London. Paris pak opět porodí dítě náhradní matka. Ačkoliv by se mohlo zdát, že za touto volbou stojí například zdravotní problémy nebo dokonce neplodnost, není tomu tak. Paris nyní uvedla důvod toho, proč se rozhodla k tomuto kroku a nutno přiznat, že je to důvod velmi nezvyklý.

 „Proces náhradního mateřství bylo rozhodně těžké rozhodnutí. Ale můj život je prostě tak moc veřejný. Moc by se mi líbil ten zážitek, když miminko v břiše roste a cítíte, jak kope, a všechny ty vzrušující okamžiky,“ řekla Paris a přiznala, že pro těhotenství se nerozhodla především kvůli strachu z doktorů.

Hilton tvrdí, že pokud navštíví lékaře a čeká ji vyšetření, dostane záchvat paniky a úzkosti. Souvisí s tím i dle ní trauma, které jako dospívající zažila v zařízení pro problémovou mládež, kam jí poslali rodiče. „Prostě vím, že by nebylo zdravé pro mě ani pro dítě vyrůstat v někom, kdo trpí tak velkou úzkostí,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat