Právě vysíláme

Paris Hilton spustila pátrací akci kvůli ztracené čivavě. Nabízí čtvrt milionu a povolala i jasnovidce

7. října 2022 10:31
Paris Hilton spustila pátrací akci kvůli ztracené čivavě. Nabízí čtvrt milionu a povolala i jasnovidce

Americká celebrita Paris Hilton má velmi blízký vztah ke svým malý čivavám. Když se jí proto jeden z pejsků ztratí, je ochotna udělat vše pro jeho návrat.

Dědička hotelového impéria už měsíc hledá svou mini čivavu jménem Diamond Baby. Paris však rozhodně jen nevylepuje plakáty, jak by udělal každý normální člověk, ale pouští se do profesionální záchranné akce. K nalezení svého pejska vypsala odměnu ve výši čtvrt milionu korun a dokonce si najala vlastní vyšetřovací tým, který tvoří i několik jasnovidců. Ti tvrdí, že čivava je stále naživu.

“Moje srdce je zlomené. Moje Diamond Baby byla pro mě vším. Byli jsme nerozlučné a ona byla vždy po mém boku,” nechala se slyšet známá blondýnka, která původně chtěla za nalezení pejska nabídnout mnohem víc peněz. Její bezpečnostní tým to ovšem nedoporučoval z důvodu ohrožení jejích dalších psů. “Mohli bychom se stát terčem únosů,” řekla Paris.

Čivava utekla z domu Hilton poté, co jeden ze stěhováků nechal otevřené dveře. Ačkoliv Paris doufá, že pejsek je stále naživu, v okolí jejího domu v Los Angeles se pohybuje mnoho kojotů i divoké zvěře. Je tedy dost možné, že čivavu něco zakouslo. 

Paris se svou čivavou

Články, které by tě mohly zajímat