Právě vysíláme

Pěkně se zakulatila. Agáta Hanychová ukázala bříško ve 4. měsíci těhotenství

10. listopadu 2022 13:13
Pěkně se zakulatila. Agáta Hanychová ukázala bříško ve 4. měsíci těhotenství

Agáta Hanychová čeká dítě s Jaromírem Soukupem a je už ve čtvrtém měsíci těhotenství. Na instagramu ukázala bříško a je vidět, že se už pořádně zakulatila.

Agáta chodí s majitelem televize Barrandov od léta letošního roku. A ačkoliv se influencerka zpočátku chlubila společnými zamilovanými snímky, nyní už Soukupa příliš neukazuje. Rozchod se ovšem dle jejích slov nekoná, dvojice je stále spolu a těší se na miminko. Jaromír Soukup rovněž ukázal fotografii Agáty na svém profilu a pochlubil se jejím rostoucím bříškem. „Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje Agáta. Láska,“ napsal k snímku, na kterém je jasně vidět, že se Hanychová už hezky zakulatila.

Ve čtvrtém měsíci těhotenství už by bývalá modelka a nyní již trojnásobná maminka mohla znát pohlaví miminka. Právě to ovšem Agáta ještě veřejnosti neprozradila. Ve svém živém vysílání ovšem zmiňovala jména, která se jí líbí, a uvedla, že má v oblibě jméno Rozárka. Jelikož ale Hanychová komentuje na sociálních sítích téměř celý svůj život, pohlaví miminka se jistě brzy dozvíme.

Články, které by tě mohly zajímat