Právě vysíláme

Pětiletý chlapeček s autismem byl označen za sexuálního predátora. Neuvěříte, kvůli čemu!

28. září 2019 14:10
Pětiletý chlapeček s autismem byl označen za sexuálního predátora. Neuvěříte, kvůli čemu!

V americkém Tennessee se odehrál případ, nad kterým budete jen nechápavě kroutit hlavou. Teprve pětiletý chlapeček byl totiž označen za sexuálního násilníka!

Pětiletý chlapeček s autismem ve školce objal spolužačku a další políbil na tvář. Tamní učitelka z toho vyvodila nepochopitelné závěry a kontaktovala Nathanovu matku s tím, že si musí promluvit o chlapcově nevhodném chování, které považuje za sexuální obtěžování. Škola navíc rodině uvedla, že chlapec bude zařazen do registru sexuálních násilníků a až do konce života bude označen za „sexuálního predátora“.

Ačkoliv se matka snažila svému synovi vysvětlit, že děti nesmí objímat, Nathan to vůbec není schopný pochopit a neví, co udělal špatně. Zoufalá maminka proto prosí veřejnost o pomoc, protože absolutně netuší, jak tuto situaci řešit. Hlavním problémem je podle ní to, že učitelky ve školce neví, jak se chovají děti s autismem a občas jejich jednání mylně považují na nevychovanost či vzdor. Školka navíc ignoruje i vyjádření Nathanova lékaře a k chlapcovi odmítá svůj přístup změnit. Snad se tedy rodině dostane pomoci a Nathan najde péči, kterou si zaslouží.

 

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat