Právě vysíláme

Od ONEMANSHOW: The Movie uběhlo pár měsíců. Kazma se teď prohání po Praze v luxusním Lamborghini

25. února 2024 12:48
Od ONEMANSHOW: The Movie uběhlo pár měsíců. Kazma se teď prohání po Praze v luxusním Lamborghini

Slavný komik a mistr pranku Kazma byl viděn, jak se v nejdražší ulici v Praze projíždí v novém voze. Autor soutěže, kterou před časem hrálo celé Češko, si evidentně polepšil a možná si pořídil luxusní Lamborghini. 

Na podzim loňského roku přišel do kin film pod názvem ONEMANSHOW: The Movie, který v sobě skrýval hru, kterou hrálo celé Česko. Ve filmu se totiž skrývaly indicie, které měly vést k rozluštění šifry a otevření trezoru s 22 milionů korun. 

Šifru nikdo nevyluštil a Kamil Bartošek se rozhodl peníze vyhodit z vrtulníku mezi fanoušky. Soutěž měla tedy tak trochu hořký konec. Návštěvnost filmu byla ovšem obrovská a Kazma jistě na snímku vydělal spoustu peněz. 

Několik měsíců po skončení celé slavné akce byl nyní Kazma viděn v centru Prahy, jak se projíždí po boku své přítelkyně (influencerky Marie Rosecké) v žlutém luxusním voze značky Lamborghini.

Rozhodl se Kazma pořídit nový, a velmi drahý vůz? Přišel si díky filmu na obrovský balík? Je auto půjčené? Nebo je snad součástí nového Kamilova projektu? I tato varianta je možná, protože Kazma měl na sobě dle videí, které se objevily na sociálních sítích, mikinu OneManshow. 

Ať je to jakkoli, Lamborghini je pro řadu lidí možná splněným snem. Kazmovi tedy gratulujeme. Snad nepřijde znovu o řidičský průkaz…

Články, které by tě mohly zajímat