Právě vysíláme

Podvodník z Tinderu chce dobýt Hollywood. Plánuje vlastní show o seznamování

16. února 2022 13:10
Podvodník z Tinderu chce dobýt Hollywood. Plánuje vlastní show o seznamování

Podvodník, co se možná stane hvězdou Hollywoodu? Simon Leviev z dokumentu Podvodník z Tinderu má údajně velké plány a chce se stát slavnou celebritou.

Muž pocházející z Izraele sice podvedl hned několik lidí o miliony korun a měl by sedět ve vězení, ovšem vypadá to, že nakonec bude ze svých zločinů těžit. Dokument na Netlixu totiž sklidil takový úspěch, že Simon už má údajně svého manažera a plánuje vlastní show.

Pravým jménem Shimon Hayut je velký gauner, kterému sebereflexe vůbec nic neříká. Muže ani netrápí svědomí a zdá se, že je připraven svou nynější slávu využít. Americkému webu TMZ totiž zdroj blízký jeho okolí uvedl, že Simon chce napsat vlastní knihu, kde zveřejní svou vlastní verzi příběhu.

Podle všeho si našel i manažerku jménem Gina Rodriguez a chce vlastní show o seznamování přes Tinder, což je velká ironie, protože právě přes tuto aplikaci se se ženami seznamoval, aby je následně mohl obrat o velké sumy peněz. V plánu má prý i natočení vlastního podcastu.

Podvodníkova nabytá sláva je bohužel smutnou realitou dnešní doby. Po odvysílání dokumentu byl totiž muž ještě několik dní velmi aktivní na sociálních sítích a za malou chvíli nasbíral mnoho followers. Za své podvody tak bohužel stále nenese zodpovědnost a naopak z nich bude možná ještě těžit.

Články, které by tě mohly zajímat