Právě vysíláme

Podvodník z Tinderu randil i s Češkou. Dala mu přes milion korun

8. února 2022 14:17
Podvodník z Tinderu randil i s Češkou. Dala mu přes milion korun

Dokument Podvodník z Tinderu koluje po internetu i sociálních sítích a je v těchto dnech tématem č. 1. Simon Leviev, který připravil několik žen o obrovské sumy peněz, randil podle serveru Extra.cz i s Češkou, co kvůli němu rovněž přišla o nemalou částku. Její pohled na něj se však oproti ženám v dokumentu trochu liší.

Simon hned několika svým obětem tvrdil, že je synem slavného izraelského milionáře a sám podniká v diamantovém byznysu. Na Tinderu se pak seznamoval s různými ženami, se kterými se sešel, nasliboval jim ohromnou lásku, ukázal jim luxus, ve kterém žije a později po nich žádal peníze, protože je prý ohrožen na životě. Po celém světě pak připravil své oběti až o 10 milionů dolarů.

Simon trávil hodně času i v české metropoli a jak nyní informuje web Extra.cz, ženy lovil i v Praze. Serveru se totiž ozvala jedna ze čtenářek s tím, že s podvodníkem nějakou dobu chodila. „Seznámili jsme se v centru Prahy, v kubánské restauraci La Bodeguita. Ne na Tinderu. Vím, že ho měl, ale nelovil mě, protože by věděl, že jsem z bohaté rodiny a máme peníze. Byla jsem tam s kamarádkou a on nám poslal drink. Bylo to klasické seznámení v baru,“ řekla Češka, jejíž identitu web nepřiznal. Podle nich se ovšem jedná o ženu z movité rodiny.

„250 tisíc jsme utratili za měsíc“

Žena tvrdí, že Simon létal do Prahy velmi často a byl ubytován v jednom z nejdražších hotelů. Doprovázely ho pak osoby, které jsme po jeho boku mohli vidět i v dokumentu. Podle Češky se pak podvodník vždy „nalepil“ na úspěšné podnikatele, ze kterých získával peníze. I v době jejich seznámení si žil na vysoké noze a utrácel okolo pěti milionů korun měsíčně. „Možná se pak něco pokazilo, ale já jsem ho znala v době, kdy měl vlastní American Express karty. Byl to vychovaný a distingovaný chlap. Byl vždy upravený. Pokud se říká, že z těch žen vytáhl něco málo přes dvě stě milionů korun, tak takovou sumu on utratil za rok. On utrácel třikrát víc než Babišová. To byly Vuittony, Louboutiny, kabáty za 300 tisíc, šperky, brilianty. A já u těch všech nákupů reálně byla. Proto mi to nesedí. Dvě stě padesát tisíc dolarů jsme utratili za měsíc. Neměl fejkové hodinky. Vše bylo pravé,“ tvrdí.

I Češka ovšem Simonovi poslala peníze, když jí tvrdil, že překročil limit na kartě a nemůže ji nějakou dobu používat. Žena mu tedy nabídla sumu 1,2 miliony korun. Ještě chvíli potom si se Simonem psala zprávy, ale poté se muž odmlčel.

Na rozdíl od žen z dokumentu, Češka vůči Simonovi zášť prý necítí. On těch padesát tisíc za mě utratil za měsíc. Nevyžadoval to po mně, neříkal: musíš mi pomoct. Nevztekal se. Nevím, jestli to byla komedie. I kdyby, tak těch padesát tisíc není tak horentní suma. Nebyl to špatný člověk, i když mě stál peníze. Ty bych stejně utratila za něco jiného. Nevnímám to tak, že by to byl špatný člověk,“ uvedla s tím, že se k ní vždy choval velmi slušně a milý byl i k okolí. Jen to prý byl podnikatel, který si spletl tržby se ziskem. To, že několik lidí podvedl, ovšem žena nepopírá. Pro Extra.cz i dodala, že ona sama by jeho historkám o ohrožení života rozhodně nevěřila a na místě žen z dokumentu by se mu vysmála.

Články, které by tě mohly zajímat