Právě vysíláme

Podvodník z Tinderu už těží ze své slávy. Kolik chce peněz za natočený pozdrav fanouškům?

21. února 2022 14:51
Podvodník z Tinderu už těží ze své slávy. Kolik chce peněz za natočený pozdrav fanouškům?

Podvodník z Tinderu Simon Leviev začal vydělávat na své nechvalně známé reputaci. Neuvěříte, kolik peněz si účtuje za zaslaný pozdrav příznivcům.

O Simonovi jste už určitě slyšeli, i my jsme vás o něm v několika článcích informovali. Ačkoliv muž podvedl hned několik lidí a na svých obětech z aplikace Tinder vylákal miliony korun, dokument Netflixu mu možná pomohl v kariéře celebrity. Simon už má totiž vlastní manažerku a prý plánuje i  reality show o seznamování. A i když by měl za své činy sedět ve vězení, už nyní z nich začal těžit.

Simon se totiž zaregistroval na službě Cameo, která poskytuje fanouškům za určitý obnos pozdrav od jejich oblíbené známé osobnosti. „Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že jsem tady na Cameo. Jsem Simov Leviev, a pokud ode mě chcete nějaké blahopřání, pozdrav nebo cokoli jiného, jsem tu pro vás. Mějte se krásně a opatrujte se,“ napsal muž na svůj profil. Jeho pozdrav stojí údajně 3 400 korun, ale ani tato částka jeho fandy neodradí. O podvodníka je prý na Cameo velký zájem.

Jak dlouho popularita muži vydrží? Doufejme, že jí bude brzy konec!

Články, které by tě mohly zajímat