Právě vysíláme

Popálená TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala vůbec poprvé celou tvář! Co vzkazuje fanouškům?

29. května 2019 13:10
Popálená TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala vůbec poprvé celou tvář! Co vzkazuje fanouškům?

Youtuberka Týnuš Třešničková se už dlouhých 8 měsíců nachází v istanbulské nemocnici, kde se léčí z vážných popálenin. A protože už mají fanoušci o půvabnou blogerku trochu obavy, rozhodla se nyní samotná Týnuš ukázat celou svou tvář!

V září loňského roku vyrazila Týnuš společně se svým přítelem Viktorem do tureckého Istanbulu. Jeden večer si pár vyšel do luxusní restaurace kuchaře s přezdívkou Salt Bea, ale romantická večeře se proměnila v horor. Při barmanské show totiž vzplál celý bar a plameny popálily několik hostů, včetně krásné Češky.

Týnuš byla po nehodě okamžitě převezena do istanbulské nemocnice, kde jí lékaři poskytli první pomoc. A protože byla blogerka popálena na 30 procentech těla, musela se smířit s tím, že se na delší dobu odloučí od své rodiny a přátel a bude se na soukromé klinice v Turecku dál léčit.

To, kdy se Týnuš vrátí domů, stále není jasné. Youtuberka dokonce už dostala i turecký občanský průkaz a povolení k dlouhodobému pobytu. Aby však fanoušky uklidnila a dokázala, že popáleniny se v pořádku hojí, ukázala celou svou tvář a vůbec poprvé nahrávala na Instagram mluvené Insta stories, ve kterém všem děkuje za podporu a hezké zprávy, které jí chodí.

 

 

 

Zdroj: Instagram

Více o Týnuš Třešničkové zjistíte ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat