Právě vysíláme

Populární youtuberka NIKKIE DE JAGER přiznala, že prošla změnou pohlaví!

14. ledna 2020 12:10
Populární youtuberka NIKKIE DE JAGER přiznala, že prošla změnou pohlaví!

Nizozemská youtuberka Nikkie de Jager se ve svém nejnovějším videu svěřila k nečekané pravdě. Populární osobnost na sociálních sítích přiznala, že prošla změnou pohlaví.

Narodila se do špatného těla

Málokterá youtuberka či osobnost si ve Spojených státech vybudovala takové renomé, jako Nikkie de Jager. Populární Nizozemka a její profil NikkieTutorials se na YouTube chlubí téměř 13 miliony odběratelů a mezi její fanoušky patří například popové hvězdy Ariana Grande či Lady Gaga (která mimochodem s Nikkie i natočila video).

Populární expertka na make-up nyní svým fanouškům oznámila velmi nečekanou zprávou: jako mladá prošla změnou pohlaví! Youtuberka v třináctiminutovém videu přiznává, že za rozhodnutím takto zveřejnit svůj „coming out“ stály hrozby od některých uživatelů, kteří tuto novinku chtěli prozradit médiím. Nikkie se tak rozhodla, že si svoje velké rozhodnutí udělá po svém.

Youtuberka ve videu rovněž poděkovala všem kamarádům a svému příteli Dylanovi, který ji ve svém rozhodnutí prý značně podpořil. Celé video si můžete prohlédnout níže.

Jsme rádi, že se youtuberka konečně cítí ve své kůži a držíme jí palce!

Zdroj: Good Morning America, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat