Právě vysíláme

Překvapivý dárek: Co dostal Jaromír Jágr k narozeninám od své přítelkyně?

17. února 2022 14:36
Překvapivý dárek: Co dostal Jaromír Jágr k narozeninám od své přítelkyně?

Legenda českého hokeje Jaromír Jágr oslavil jubilejní 50. narozeniny. Jakým dárkem ho potěšila přítelkyně Dominika Branišová?

Přítelkyní hokejového boha je krásná Dominika, která se živí jako modelka. A jak už bývá u Jaromíra Jágra zvykem, jeho partnerka je opět o několik let mladší a brunetce je 27 let. I to ale nebrání velké lásce a páru to spolu opravdu sluší.

Jágr oslavil 15. února padesáté narozeniny a od přítelkyně dostal pěkný dárek. Za pomoci zpěváka Richarda Krajča mu totiž Dominika vybrala akustickou kytaru. K překvapení všech si ji totiž hokejista velmi přál. „Minulý rok na oslavě mých narozenin učil Jardu můj kytarista Miloš Knopp na kytaru. Domča viděla, že mu to šlo a bavilo ho to, a navíc Miloš říkal, že je fakt šikovný a talent,“ řekla serveru Super.cz zpěvačka Olga Lounová, která se s párem přátelí. Dominika pak fotografii kytary sdílela na sociálních sítích a podle serveru Jaromírovi připsala i vzkaz: „Lásko, kdyby Ti náhodou nevyšla kariéra u Kryštofů v kapele, tak si můžeme založit svoji. Jen si nejsem jistá, kdo z nás bude zpívat.“

Články, které by tě mohly zajímat