Právě vysíláme

Překvapivý krok DARY ROLINS! Chce novým zamilovaným songem s RYTMUSEM získat ex-partnera zpět?

19. října 2018 10:05
Překvapivý krok DARY ROLINS! Chce novým zamilovaným songem s RYTMUSEM získat ex-partnera zpět?

Dara Rolins a rapper Rytmus se rozešli před devíti měsíci. Přesto stále plní plátky bulvárních médií a vyměňují si vzkazy na sociálních sítích.

Ačkoliv Dara vydala prohlášení, že rozchod se slavným slovenským rapperem proběhl v klidu, následné chování této dvojice tomu příliš neodpovídá. Rytmus si poměrně brzy našel novou přítelkyni Jasmínu Alagič a ze svého Instagramu vymazal všechny fotky s Darou. Později se navíc zbavil i songu, který pro krásnou zpěvačku složil v době, kdy spolu začali chodit.

Rytmusovo chování Daru zasáhlo a bohatě se k němu vyjádřila na sociálních sítích. To zase rozčílilo svérázného rappera a své bývalé přítelkyni vzkázal, ať už ho nechá na pokoji a žije si vlastní život.

Po menší instagramové přestřelce ovšem Dara opět trochu přilila olej do ohně a udělala překvapivý krok. Na YouTube zveřejnila zamilovaný song s názvem My dvaja, kde zpívá společně s Rytmusem a který vznikl pravděpodobně v době, kdy dvojice spolu stále žila s vědomím, že jejich láska už potrvá navždycky.

Proč se Dara rozhodla singl představit právě teď? Chce Rytmuse zpátky, nebo jen využívá situace a dělá si dobré promo? Kdo ví, třeba se nám k tomu zpěvačka později sama vyjádří. Teď si však song sami poslechněte.

 

Zdroj: YouTube

Top 5 videoklipů Kimbry, která míří do Prahy

Články, které by tě mohly zajímat