Právě vysíláme

Přijď na charitativní akci a potkej se s hudebními hvězdami a moderátory Evropy 2!

30. listopadu 2016 15:18
Přijď na charitativní akci a potkej se s hudebními hvězdami a moderátory Evropy 2!

Děti, které trpí závažným onemocněním nebo jsou handicapované, potřebují naši péči a lásku.

Evropa 2 jim proto společně s hudebními hvězdami a obecně prospěšnou společností Život dětem podává pomocnou ruku. Na akci vystoupí taková jména jako kapela Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Sebastian, Atmo Music, Paulie Garand, Lenny, Mikolas Josef, Skyline, Glowsticks a Holden.

Přispěj na sbírkový účet  83297339/0800, variabilní symbol 2 a pojď s námi udělat radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují

Přispívat můžeš už nyní a my tě zveme 12. 12. od 13:00 na Piazzetu Národního divadla (náměstí Václava Havla), kde celá charitativní sbírka vyvrcholí. Na místě zahrají přední muzikanti unplugged verze svých největších hitů. Naši moderátoři pak představí Vánoční hymnu Evropy 2 live!

Vstup na akci je zdarma, ale na místě si budeš moc zakoupit speciální samolepky a placky, z nichž  výtěžek půjde právě na organizaci Život dětem.

Můžeš poslat i DMS  ( mezera) ZIVOTDETEM  na číslo 87777

SMS stojí 30 Kč, přitom Život dětem pro děti dostává 28,50 Kč a 1,50 má Fórum dárců pro operátory.

Jejich život sebou nese spoustu bolesti a komplikací. Mnozí by už ztratili naději, oni však i přes velké strasti nikdy neztratili víru v lepší zítřky. Svým bojovným duchem a neuvěřitelným odhodláním jsou pro nás všechny inspirací.

Dovol nám představit malé dětské hrdiny, kteří jsou plní optimismu a lásky. Jejich závažná onemocnění jim ale brání v plném rozletu a měnit tento svět k lepšímu. My to ale společně můžeme změnit! Evropa 2 srdcem je charitativní projekt, díky němuž můžeš rozzářit všechny dětské tváře.

PODÍVEJ SE NA MEDAILONKY JEDNOTLIVÝCH PŘÍBĚHŮ

Pojďme všichni společně pomoci těžce nemocným dětem!

10 životních mouder, která nás naučila Gilmorova děvčata

Články, které by tě mohly zajímat