Právě vysíláme

Princ HARRY poruší kvůli MEGHAN vánoční tradici. WILLIAM je prý vzteky bez sebe!

21. prosince 2018 14:10
Princ HARRY poruší kvůli MEGHAN vánoční tradici. WILLIAM je prý vzteky bez sebe!

Princ Harry je sice ženatý teprve pár měsíců, ale už teď to vypadá, že je z něj pěkný podpantoflák. Udělá totiž vše, co manželce Meghan na očích vidí. A to i za cenu toho, že se rozhádá s vlastní rodinou!

Nejdříve novomanželé oznámili, že se společně stěhují za Londýn, pak přišla zpráva, že Harry s těhotnou Meghan nebudou trávit Vánoce s královskou rodinou, ale užijí si je sami dva. Teď v britských médií koluje další neobvyklý požadavek, jenž vznesla vévodkyně ze Susexxu. Harry se prý na přání své ženy nezúčastní tradičního honu, který se pořádá na Boží hod vánoční.

Trable v rodině?!

Lov bažantů okolo panství Sandringham patří k oblíbené aktivitě především Williama. Oba princové ji však prováděli již od dětství a vždy ji považovali za rodinnou tradici. S příchodem Meghan je s ní ale zdá se konec!

Jelikož je vévodkyně zapálenou vegankou a velkou milovnicí zvířat, zakázala údajně Harrymu, aby se honu zúčastnil. Podle ní se totiž její manžel přece nemůže podílet na akci, při které umírají zvířata. „Meghan je striktně i proti nošení kožichů. Také se snaží Harryho přimět k tomu, aby jedl méně masa a víc ovoce,“ řekl pro deník DailyMail tajný zdroj, jenž zároveň uvedl, že William je z rozhodnutí svého mladšího bratra  pořádně rozčílený a myslí si, že to je jen další důkaz toho, jak Harryho jeho žena odtahuje od rodiny.

Co si o celé situaci myslíte vy? Měl by princ Harry dodržovat rodinné tradice, nebo se jako správný manžel má řídit přáním své manželky?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: DailyMail

Leonardo DiCaprio musí vrátit Oscara!

Články, které by tě mohly zajímat