Právě vysíláme

Přiznání Sharon Osbourne: Kvůli Ozzyho nevěře se pokusila o sebevraždu

9. února 2024 11:52
Přiznání Sharon Osbourne: Kvůli Ozzyho nevěře se pokusila o sebevraždu

Ozzy Osbourne a jeho žena Sharon jsou spolu už 42 let. Za tu dobu spolu prošli ovšem mnoho krizí, při kterých šlo dokonce i o život.

Sharon a Ozzy se seznámili na koncertě Ozzyho kapely Black Sabbath. Dvojice vstoupila do manželství a má spolu dnes již dospělé děti. I po svatbě byl ovšem život metalové legendy velmi divoký. Ozzy navíc dnes už bez problémů přiznává, že trpěl závislostí na sexu. Své ženě byl tak několikrát nevěrný a jednu z nevěr Sharon sama odhalila.

Ozzy si začal románek s kadeřinicí Michelle Pugh. Jednalo se o čistě fyzický vztah a Sharon odhalila nevěru kvůli emailovým konverzacím. Osbourne udržoval styk čtyři roky a ukončil ho v roce 2016. Jeho ženu ovšem nevěra tak zdrtila, že se Sharon jednoho dne rozhodla spáchat sebevraždu. Spolykala prášky a zamknula se v ložnici. Naštěstí ji po chvíli našla služebná.

Rodina Ozzyho (Profimedia)

Sharon o této hrozivé zkušenosti promluvila nyní ve svém podcastu, který má s celou svou rodinou. „Prostě jsem si říkala: Moje děti jsou starší, jsou v pohodě a dokážou se o sebe postarat. Vzala jsem si léky a zamkla se v ložnici. Služka chtěla uklidit pokoj a našla mě,“ řekla s tím, že ačkoliv vždy věděla, jak moc má její manžel fanynek, nevěra s někým, koho moc dobře zná, jí neskutečně ranila.

Všechny krize se podařily slavným manželům překonat a dvojice spolu zůstává dodnes. Vztah Sharon a Ozzyho je prý navíc silnější než kdy předtím. Ozzy Osbourne navíc bojuje s velmi vážnou nemocí a trpí Parkinsonovou chorobou.

Články, které by tě mohly zajímat