Právě vysíláme

Problém mezi Victorií Beckham a její snachou prý začal už na svatbě. Nevěsta se během hostiny rozbrečela

5. září 2022 13:23
Problém mezi Victorií Beckham a její snachou prý začal už na svatbě. Nevěsta se během hostiny rozbrečela

Na sociálních sítích vypadají jako pohádková rodina, skutečnost je ovšem možná trochu jiná. Mezi Victorií Beckham a její snachou Nicolou Peltz to údajně nefunguje už od svatebního dne Brooklyna Beckhama. Na luxusní veselce mělo navíc dojít k incidentu, jenž nevěstu Nicole dokonce dohnal k slzám.

Spor mezi Victorií a její snachou prý začal už před plánováním honosné svatby. Nicole Peltz totiž odmítla svatební šaty z dílny své nastávající tchýně a raději dala přednost svému výběru. Nejmenovaný zdroj ovšem pro britský deník Daily Mail uvedl, že velké drama se odehrálo i na samotné svatbě v Palm Beach.

Mezi pozvanými hosty byl zpěvák Marc Anthony, který měl během hostiny i slavnostní proslov. Během své řeči ovšem údajně velmi velebil Victorii Beckham a na nevěstu Nicole prý skoro zapomněl. To blondýnku dohnalo až k slzám a z hostiny prý s brekem utekla. Když se poté konal tanec Victorie se synem Brooklynem, nastal další problém. Matce s ženichem totiž prý hrál k tanci singl You Sang To Me od Marca Anthonyho, který prý ale pro první manželský tanec měla vybraný nevěsta Nicole.

Nutno podotknout, že se jedná o nepotvrzené zprávy a samotná Nicole Peltz Beckham tvrdí, že mezí ní a její tchýní k žádné šarvátce nedošlo. Beckhamovi si ovšem rádi udržují status dokonalé rodinky, takže o tom, kde je pravda, můžeme jen spekulovat.

Články, které by tě mohly zajímat