Právě vysíláme

Proměna, které neuvěříte! Z tlustého mladíka se stal JASON MOMOA

2. září 2019 14:10
Proměna, které neuvěříte! Z tlustého mladíka se stal JASON MOMOA

Příběhů o tom, jak se z ošklivého káčátka stala labuť, jste viděli už určitě mnoho. Proměna Američana Granta je ovšem neuvěřitelná!

Grant Sanders byl jako malý kluk nadaný sportovec s velkými plány do budoucnosti. Puberta ovšem vzala za své a z talentovaného klučíka se stal obtloustlý školák, jehož váha se každým dnem zvyšovala. „Měl jsem dobře nakročeno s baseballem, ale nakonec mi moje kila navíc vzala i milovaný sport,“ vzpomíná Grant, který kvůli nadváze a depresím přišel i o dlouholetý vztah. Právě to bylo ostatně tím pravým impulsem proto, začít ze sebou něco dělat.

„Hubnout jsem začal ve chvíli, kdy jsem sám usoudil, že vypadám jako prase,“ říká Grant, který se rozhodl, že přestane jíst tučná a smažená jídla, a naopak začal studovat potraviny, které jedl. Po pár měsících začalo správní stravování fungovat, kila šla dolů a nyní je z tlustého mladíka svalovec, který má břicho pevné jako skála.

Grant nyní svým vzhledem připomíná herce Jasona Momou. Vlastní totiž svalnaté tělo a dlouhou hnědou hřívu. Podle fanoušků by měl dokonce začít přemýšlet i o herecké kariéře, protože převážně pro roli superhrdiny by byl ideální.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat