Právě vysíláme

Protest proti zavřeným posilovnám. Lidé dělali na chodníku dřepy i kliky!

13. května 2020 13:10
Protest proti zavřeným posilovnám. Lidé dělali na chodníku dřepy i kliky!

Poslední dva měsíce se svět kvůli koronaviru otřásl a na nějakou dobu zastavil. A ačkoliv se bezpečnostní opatření pomalu rozvolňují a vše se brzo vrátí do normálu, stále není nutné, abychom Covid-19 podceňovali a dělali to, co se nám zlíbí.

České republice se na dobu dvou měsíců zavřeli divadla, kina i posilovny. Společenský život se tak zastavil a my trávili volný čas doma. Karanténa pak byla nastolena i dalších státech a v mnoha zemích stále platí, že místa, kde se může shlukovat víc lidí, jsou uzavřena.

Ačkoliv bylo uzavření veřejných míst pro ekonomiku velký zásah, pro lidské zdraví to bylo a je nezbytně nutné. Právě to však řada lidí stále nechápe a převážně ve Spojených státech se začíná proti nařízením protestovat. Příkladem je pak stát Florida, kde se odehrál menší protest kvůli zavření posiloven. Ve městě Clearwater se totiž před soudem sešla skupina lidí, která na protest začala na chodníku dělat dřepy a klipy. A rozestupy nebo roušky? S tím si účastníci absolutně hlavu nelámali. Podívejte se na video!

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat