Právě vysíláme

Pubertální syn se už k matce nechtěl tulit. Upletla si proto za něj náhradu!

7. dubna 2019 14:10
Pubertální syn se už k matce nechtěl tulit. Upletla si proto za něj náhradu!

Zná to asi každý rodič. Když jeho milované dítě vyrůstá a mění se v dospělého člověka, přijde ono období puberty, kdy se z malého andílka stává ne příliš příjemný teenager, jenž už na mazlení s rodiči nemá ani pomyšlení. A ačkoliv se s tím samozřejmě mnoho maminek smíří, najdou se i takové, které si za protivné děcko najdou náhradu.

Třeba jako Marieke Voorsluijs z nizozemského Amsterdamu, která jen těžko rozdýchávala, že její syn vyrostl a přestal se s ní mazlit. Místo toho jako každý puberťák trávil víc a víc času s kamarády a s matkou promluvil jen v případech nutnosti.

Protože bylo ženě smutno, rozhodla se, že využije svůj velký talent na pletení a vyrobí si panáka v životní velikosti, který bude jejími synovi podobný a zastoupí ho při maminkovském objetí. „Doma jsme vždy rádi vyráběli různé věci. Můj manžel je designér, takže mi moc pomohl,“ řekla matka pro britský web DailyMail a dodala, že syn o své „náhradě“ samozřejmě moc dobře ví a vůbec mu to nevadí. Se svým bratrem naopak matce pomohl například s výrobou kšiltovky a společně stále vymýšlí, do jaké pózy panáka nastavit, aby ho mohli vyfotografovat.

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat