Právě vysíláme

RITA HANKS, u které se potvrdila nákaza koronavirem, sestavila playlist songů pro všechny v karanténě

15. března 2020 8:10
RITA HANKS, u které se potvrdila nákaza koronavirem, sestavila playlist songů pro všechny v karanténě

Je to jen pár dní zpátky, co herec Tom Hanks na svém instagramovém účtu potvrdil, že on i jeho žena byli pozitivně testováni na šířící se koronavirus.

Oba jsou nyní v lékařské péči v Austrálii a podle dostupných zpráv se jim daří dobře. Aby si zkrátila dlouhou chvíli, zveřejnila Rita Hanks v pátek na Twitteru výzvu. Svěřila se, že pracuje na playlistu songů určeným všem, kteří jsou momentálně v karanténě, a vyzvala své fanoušky, aby jí posílali nápady na hity, které by tam mohla přidat.

Výsledkem je vtipný seznam 32 písní a více než dvou hodin hudby. Nechybí tu staré hitovky jako All By Myself od Erica Carmena či I’m So Tired od The Beatles ale i songy novější produkce jako The Climb od Miley Cyrus, Survivor od Destiny’s Child nebo U Can’t Touch This od MC Hammer.

Playlist si můžete pustit tady!

Pokusy pozvednout alespoň trochu náladu všem, kdo byli zasaženi touto světovou krizí a jsou nuceni setrvat ať už v domácí či nemocniční karanténě, jsou určitě záslužné. Jak ve svém tweetu píše sama Rita, takhle se člověk snaží zabavit, když je v karanténě.

Držíme palce!

Zdroj: cnn.com, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat