Právě vysíláme

Rodiče pojmenovali dítě po poskytovateli wi-fi připojení, aby měli internet zcela zdarma

25. října 2020 9:10
Rodiče pojmenovali dítě po poskytovateli wi-fi připojení, aby měli internet zcela zdarma

Je spousta rodičů, kteří se rozhodnou dát svému dítěti šílené jméno. Aby ovšem někdo pojmenoval ratolest po wi-fi? To tu ještě nebylo!

Na švédském trhu se objevila nová společnost poskytující internet, jenž nese název Twifi a rozhodla se pro velmi zajímavou propagační kampaň. Ve svém inzerátu totiž uvedla, že ten rodič, který pojmenuje své dítě po názvu společnosti, dostane wi-fi připojení na dalších 18 let zcela zdarma. Pokud jde o dívku, musí to být Twifia, pokud o chlapce, pak jméno musí znít Twifus.

Nabídky se okamžitě chytila jedna z rodin, o které informoval australský web Kidspot.com. Rodiče novorozené holčičky tak opravdu svou dceru pojmenovali Twifia a jako důkaz předložili holčiččin rodný list. Nutno ovšem podotknout, že nejedná o její první jméno, ale až druhé.

 

S nápadem pak přišel otec, kterému se to na první dojem zdálo naprosto absurdní. Pak ale změnil názor. „Čím déle jsem o tom přemýšlel, tím více mi to jméno přišlo unikátní, a nakonec mě okouzlilo,“ uvedl. „Pro mě Twifia znamená v tomhle kontextu spojení. Něco jako věčné pouto,“ dodala pak matka.

Rodiče, kteří si nepřejí být jmenováni, tvrdí, že toto rozhodnutí podnikli v zájmu dítěte. Ušetřené peníze za internetové připojení prý budou vkládat na dceřin spořící účet.

Zdroj: Novinky.cz

Články, které by tě mohly zajímat