Právě vysíláme

Roztomilý kocour se vzácnou chorobou je novým miláčkem internetu!

2. ledna 2020 18:00
Roztomilý kocour se vzácnou chorobou je novým miláčkem internetu!

Statečný kocour Pippin se narodil s radiální hypoplazií – to znamená, že jeho přední dvě končetiny jsou zakroucené. Veterináři se nejprve báli, že Pippin nikdy nebude moci chodit. Kocour ale naštěstí předčil všechna očekávání a nyní je z něj hvězda internetu.

Dojemný příběh

Málokterý kocour měl tak těžký start do života jako Pippin. Fešák s bílo-hnědou srstí se narodil se vzácnou chorobou, která ovlivnila jeho chůzi. Jeho majitel, Kyle, od veterinářů prý dokonce uslyšel, že Pippin možná nikdy nebude moci pořádně chodit. Pippin, ani Kyle se ale naštěstí nikdy nevzdali naděje, že jednoho dne bude Pippin opět žít normální život. Kyle svému milovanému kocourovi pomáhal a oba spolu často cvičili. Stálo to hodně úsilí, ale naštěstí je Pippin nyní všeho schopný.

Před šesti lety založil Kyle svému kocourovi vlastní stránku na Instagramu. Pippin se od té doby pomalu, ale jistě, stává internetovou senzací a každým dnem mu přibývají další fanoušci. Pippinův profil se nyní chlubí přes 15 tisíc sledujících – to je pro kocoura naprosto senzační číslo!

Zdroj: Instagram, welovecatsandkittens

Články, které by tě mohly zajímat