Právě vysíláme

Rozvod se nekoná. Aquaman Jason Mamoa se vrátil k o 12 let starší manželce

28. února 2022 14:18
Rozvod se nekoná. Aquaman Jason Mamoa se vrátil k o 12 let starší manželce

Začátkem roku Jason Momoa a Lisa Bonet vydali společné prohlášení o svém šokujícím rozchodu prostřednictvím instagramu. Uvedli, že jejich blížící se rozvod bude přátelský.
Konec ohlásili po pěti letech manželství a šestnácti letech společného vztahu. Nyní je vše jinak! Hvězdný pár dává lásce druhou šanci.

„Sdílíme to ne proto, že si myslíme, že je to zajímavé… Abychom však mohli žít životem důstojně a poctivě. Láska mezi námi pokračuje a vyvíjí se způsobem, který si přeje být poznán a prožíván. Osvobozujeme se navzájem, abychom byli tím, kým se učíme být…,“ napsal herec na instagram v již smazaném příspěvku.

Aquaman se k padesáti čtyřleté herečce údajně nastěhoval zpět jen měsíc po oznámení jejich rozvodu. Láska opět vítězí a největší radost z toho mají jejich děti čtrnáctiletá dcera Lola a o rok mladší syn Namakaeha.

Jason se asi před dvěma týdny nastěhoval zpátky k Lise a jsou zase spolu. Rozhodli se na vztahu pracovat, než házet ručník do ringu, protože do sebe tolik investovali. Všichni opravdu doufají, že manželství může fungovat,“ uvedl zdroj pro HollywoodLife.

Zatímco rozchod byl přisuzován nabitému programu natáčení rodáka z Havaje a odlišným osobnostem, návrat páru nyní inspiroval rodinu, přátele i fanoušky. 

Články, které by tě mohly zajímat