Právě vysíláme

SAMSUNG odkládá datum vydání nového skládacího mobilu! Co se s ním stalo?

23. dubna 2019 12:10
SAMSUNG odkládá datum vydání nového skládacího mobilu! Co se s ním stalo?

Na nový skládací mobil od značky Samsung si ještě budeme muset počkat! Elektronický gigant uznal, že je třeba produkt ještě vylepšit a avizované datum vydání tak dočasně odkládá na dobu neurčitou. V čem nastal problém a jak ho chce Samsung vyřešit?

Problémy s displejem

Samsung chtěl svůj nový model Galaxy Fold původně představit už 26. dubna. Po několika negativních recenzích na sociálních sítích se ovšem tento cíl nezdál být příliš realistický. Jihokorejská společnost nakonec ustoupila tlaku a deníku The Wall Street Journal prozradila, že Galaxy Fold se musí ještě doladit. Samsung uvedl, že oznámí nové datum vydání v následujících týdnech.

Samsung Galaxy Fold

Samsung chtěl nový model Galaxy Fold představit po Velikonocích.

Jak se to mohlo stát?

Lidé si na sociálních sítích často stěžovali, že se jim na testovacím modelu Galaxy Fold láme displej. V několika případech se displej na testovacím modelu rozbil dokonce již po jednom či dvou dnech. To rozhodně není ideální vzhledem k tomu, že cena nového skládacího mobilu se odhaduje na 2 000 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 45 745 Kč!

Rozbitý Samsung Galaxy Fold

Model Galaxy Fold se často rozbíjel po necelých dvou dnech užití

Samsung uvedl, že možnou příčinou vady je zranitelnost horní a dolní části displeje. Firma nyní pracuje na tom, aby byl displej lépe chráněný.

Uvidíme, s čím Samsung přijde v následujících týdnech. Vyjde jim experiment se skládacími mobily? Dejte nám vědět svůj názor do komentářů!

Zdroj: Youradio Talk, Maxim, Instagram, The Wall Street Journal

Články, které by tě mohly zajímat