Právě vysíláme

Sedmiletou dceru TONYHO STARKA z filmu AVENGERS: ENDGAME šikanují ve škole! Nyní prosí o pomoc

26. června 2019 14:10
Sedmiletou dceru TONYHO STARKA z filmu AVENGERS: ENDGAME šikanují ve škole! Nyní prosí o pomoc

Mladá herečka Lexi Rabe, jež ve filmu Avengers: Endgame ztvárnila dceru Tonyho Starka, poprosila svoje spolužáky a fanoušky Marvelu, aby jí přestaly šikanovat a chovat se k ní protivně.

Smutný příběh

Být součástí veleúspěšné filmové série není rozhodně procházka růžovým sadem – jen se zeptejte mladé herečky Lexi Rabe. Sedmiletá dívka, která ve filmu Avengers: Endgame ztvárnila malou Morgan Stark, se po vydání filmu stala terčem šikany od spolužáků v mateřské škole. Problém je tak vážný, že se rodiče mladé herečky rozhodli zareagovat. Maminka Jessica na svém Instagramu sdílela video, ve kterém Lexi prosí fanoušky a spolužáky, aby se k ní chovali s větší úctou a odpustili jí některé chyby, kterých se v minulosti možná dopustila – stále je to přece dítě! Jessica ve vzkazu pod videem uvedla, že nyní chápe tendenci některých celebrit neopouštět hotelový pokoj kvůli pozornosti fanoušků.

Její celý vzkaz si můžete pustit níže.

Video dojalo milovníky filmů Marvel. Mnozí z nich pod ním v komentářích napsali, že drží Lexi palce a že v komunitě fanoušků Marvel bude vždycky vítána. Snad se situace této mladé a nevinné dívky v brzké budoucnosti zlepší.

Zdroj: Metro, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat